PROFESSIONALS

Deskundigheids-bevordering

AnnoNu.web18

JOUW VRAAG

Ben je op zoek naar duurzame scholing, inspiratieve teamsessies of creatieve kennismaking op het gebied van mediawijsheid, mediaopvoeding of digitale geletterdheid?

Over welke thema’s willen jullie meer weten? Waar willen jullie antwoorden op? 

Ik denk met je mee over de gewenste inhoud, vorm, nazorg en communicatie.

AANPAK

Vrijblijvende kennismaking &          verkennen van de vraag

Voorstel & offerte

Eindevaluatie

WAT VIND JE IN MIJ?

Ik heb inzicht in en toegang tot kennis, tools en werkvormen voor professionals, mede door het Netwerk Mediawijsheid. Ik geef vorm aan de inhoud, de aankleding en de communicatie. In mij vind je een conceptdenker, maker, spreker, inspirator en gastvrouw.

logo-anm-transparency

ERVARING & REVIEWS

‘Heel interessant!’ 

Deelnemer Kei festival

‘Anneke is een energieke, enthousiaste mediacoach die haar inspirerende verhaal bevlogen brengt. Ze weet precies wat er speelt op het gebied van social media en doorspekte de theorie met levendige voorbeelden. De tijd vloog om, we hadden graag nog langer naar haar geluisterd en haar verder bevraagt. De powerpoint die ze had gemaakt, de informatie die ze gaf sloot naadloos aan bij onze vraag nml hoe bespreek je als jeugdverpleegkundige social media in de spreekkamer met onze doelgroep namelijk de 10-jarigen.’

Angelique Broekhoef-Rasker, jeugdverpleegkundige CJG Den Haag

Anneke is heel enthousiast en bevlogen. Ze weet haar enthousiasme en kennis goed over te brengen op anderen, bijvoorbeeld tijdens een teamworkshop met de Greenscreenbox op de BSO. Zowel in workshops met kinderen als met volwassenen is ze een goede workshopleider. Ze is creatief ingesteld en denkt proactief mee bij het uitwerken van nieuwe projecten. 

Petra Mestrom, founder Greenscreenbox

Ze weet haar enthousiasme en kennis goed over te brengen op anderen, bijvoorbeeld tijdens een teamworkshop met de Greenscreenbox op de BSO.

Petra Mestrom, founder Greenscreenbox

06 47 886 775
anneke@annonu-mediacoaching.nl
ANNO NU LOGO VIERKANT