KINDEREN

Creatieve workshops & gastlessen

JOUW VRAAG

Mediawijsheidlessen zijn altijd een feestje, omdat kinderen zo betrokken zijn. Of het nu gaat om een les over wachtwoorden, sociale vaardigheden online, fake news of zelf nieuws maken, ze zijn erbij.

Kinderen weten en kunnen al veel, maar kunnen ook nog zoveel duiding gebruiken. Ben je op zoek naar een reeks lessen? Of zoek je iets specifieks naar aanleiding van een incident? Wil je de Greenscreenbox inzetten om je les mee vorm te geven?

Mediawijsheid is er in vele verschillende soorten en maten. Neem gerust contact op voor advies en/of lessen op maat.

AANPAK

Vrijblijvende kennismaking & verkennen van de vraag

Voorstel inclusief aankleding, materialen & kostenplaatje

Eindevaluatie

WAT VIND JE IN MIJ?

In de lessen en workshops die ik geef, vind je altijd een mix van kennis en praktijk. Dat maakt het geleerde levendig. Ik heb ervaring opgedaan als mediawijsheidjuf en trainer voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. De connectie met de kinderen en de verhalen van de kinderen inspireren en geven mij veel energie. In mij vind je een vrolijke creatieve juf, verbinder, luisterend oor en verhalenhaler,.

logo-anm-transparency

ERVARING & REVIEWS

Anneke is een trainer vol energie. Of ze nou met kleuters met 3D-tekeningen aan de slag gaat, met pubers samen nepnieuws verkent of met ouders over mediaopvoeding praat: Anneke staat enthousiast en met een lach voor de groep. Anneke denkt ook graag met je mee hoe het nóg beter kan. Dat werkt fijn samen!

Linda Vonhof, eigenaar Social Media Wijs 

Anneke is heel enthousiast en bevlogen. Ze weet haar enthousiasme en kennis goed over te brengen op anderen, bijvoorbeeld tijdens een teamworkshop met de Greenscreenbox op de BSO. Zowel in workshops met kinderen als met volwassenen is ze een goede workshopleider. Ze is creatief ingesteld en denkt proactief mee bij het uitwerken van nieuwe projecten.

Petra Mestrom, founder Greenscreenbox

We hebben het kids-news in de klas bekeken. Ze vonden het zelf ook onwijs leuk om zichzelf terug te zien, ook de bloopers vonden ze echt fan-tas-tisch. Hilariteit alom. 

Juf Lotte, groep 5, KBS Onder de Bogen te Utrecht

Anneke staat enthousiast en met een lach voor de groep. Ze denkt ook graag met je mee hoe het nóg beter kan. Dat werkt fijn samen!

– Linda Vonhof, eigenaar Social Media Wijs –

06 47 88 6775
anneke@annonu-mediacoaching.nl
ANNO NU LOGO VIERKANT